Фитнес инфлуенсър нарича Prime Hydration на Logan Paul „доходоносна измама“: „Професионално не съм съгласен“

...
Напитките Prime Hydration са толкова популярни, че са защитени със
Коментари Харесай

Напитките Prime Hydration са толкова популярни, че са защитени със сигурност в някои области, тъй като феновете продължават да ги освобождават от рафтовете.

Марката — съсобственост на YouTuber и професионален борец Логан Пол и бивш съперник KSI — стана невероятно успешна, служейки като официален спонсор на напитките на United Fighting Commission (UFC) и Футболен клуб Арсенал.

Въпреки популярността си като спортна напитка, фитнес инфлуенсър и личен треньор Джеймс Смит (@jamessmithpt) се обяви против Prime Hydration във видеоклип в YouTube, наричайки напитките „най-печелившата измама на Пол досега“. ”

„Ако искате да продадете напитка, добре. Но второто, което го наричате „напитка за хидратиране“ – професионално не съм съгласен“, написа Смит във видеоклипа си в YouTube.

Напитка „Не е хидратираща“

Една от основните на Смит опасенията относно Prime Hydration е твърдението, че това е напитка за „хидратиране“. Въпреки че маркетингът е насочен към спортисти, които тренират и трябва да „рехидратират“ и „попълнят“ електролитите си след интензивна активност, Смит твърди, че напитката не върши нито едното, нито другото.

„Те дори не разбират хидратация“, каза той за водещите лица на марката.

Смит започна с разбиване как действа дехидратацията от физическа активност.

Той обясни, че когато се потите, тялото ви отделя вода, както и натрий (сол), който е електролит. Тялото отделя и други електролити като калий, калций и магнезий при изпотяване, добави той, но в значително по-малки количества от солта и водата.

Тъй като солта е най-големият загубен електролит, тя е най-важният, от който се нуждаем попълване, твърди Смит.

Тъй като обаче Prime Hydration съдържа само 5 милиграма натрий на порция, както посочи Смит във видеото със снимка на хранителния етикет на бутилката, той не попълва най-жизненоважния електролит, който някой, който се поти много, ще има нужда.

Той също така сравни Prime Hydration с Powerade, друга водеща спортна напитка, която предлага значително по-високи нива на натрий и по-ниски нива на калий, две неща, които Смит твърди, че са „превъзходни“ за действителна рехидратация.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР