Фирми в Подбалкана усилено търсят инженери, само една от тях

...
Фирми в Подбалкана усилено търсят инженери, само една от тях
Коментари Харесай

В Подбалкана спешно търсят инженери за машиностроенето

Фирми в Подбалкана интензивно търсят инженери, единствено една от тях е подготвена да наеме 10 такива експерти, които ще работят като конструктори в машиностроително дружество. За това оповестяват от Регионалната дирекция Бюро по труда в Карлово. Изискването е претендентите да имат най-малко 3 години стаж по специалността.

Фирма в района разгласи и 10 свободни места за технолог по специалността машиностроене.

Има също по този начин 10 свободни места за технолог със компетентност химия. Тези, които желаят да аплайват, както и претендентите за технолог в машиностроенето, би трябвало да имат 3-годишен стаж по специалността.

Освен това Бюрото по труда в Карлово разгласи още свободни места за инженери -търси е един инженер енергетик, АЕ, с компютърни умения, един инженер монтьор, АЕ, компютърни умения. Шанс за работа в Подбалкана имат и висшисти, които са със компетентност инженер конструктор, компетентност машиностроене, АЕ, компютърни умения и един негов сътрудник, който е със компетентност 3D конструиране, Solid Works.

Сред оповестените свободни работни места за хора със приблизително или приблизително особено обучение най-вече се търсят шивачки - общо 30 са за шивачки. Има благоприятни условия за работа и в машиностроенето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР