Фирмата ще доставя решения за визуализация на клиенти от цял

...
Фирмата ще доставя решения за визуализация на клиенти от цял
Коментари Харесай

NEC и Sharp създават съвместно предприятие

Фирмата ще доставя решения за визуализация на клиенти от целия свят

Съвместно дружество Sharp-NEC ще развие мощните страни на двете компании
(снимка: CC0 Public Domain)

Японските софтуерни компании NEC и Sharp се договориха да основат взаимно дружество. В него ще влязат подразделението NEC Display Solutions (NDS) и Sharp (която е под контрола на Foxconn), гласи формалната информация .

Партньорите имат вяра, че взаимното дружество Sharp-NEC ще им разреши да „ развият своите мощни страни и да отговорят на потребностите на клиенти по целия свят от принадлежности за визуализация ”.

NDS назовава себе си „ водещ снабдител на технологии за визуализация и цифрови табла за разнообразни пазари ”. Sharp, от своя страна, има опит в създаването на новаторски артикули, включително професионални екрани, и разполага с съвременни технологии за произвеждане.
още по тематиката
Съгласно изискванията на съглашението, NEC ще трансферира на Sharp 66% дял от NDS, оставяйки за себе си останалите 34%. Операцията би трябвало да завърши до 1 юли 2020 година

Съвместното дружество ще продължи да доставя артикули под марката NEC. Освен това NEC също ще може да продава продуктите на взаимната компания на своите клиенти по целия свят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР