Фирмата "БИК Сървисис София" ще изгради ново предприятие за изнесени

...
Фирмата "БИК Сървисис София" ще изгради ново предприятие за изнесени
Коментари Харесай

Френската Бик открива нов център в София за 2 млн. лв. и 200 работни места

Фирмата "БИК Сървисис София " ще построи ново дружество за изнесени професионални и бизнес услуги в София. Инвестицията е в размер на близо 2 млн. лева, като ще бъдат разкрити общо 200 нови работни места за висококвалифицирани експерти. Центърът ще обслужва интервенциите на френската BIC Group с обсег на деяние в Европа, Близкия изток и Африка.

Министърът на стопанската система Лъчезар Борисов връчи документ за инвестиция клас А по реда на Закона за поощряване на вложенията на „ БИК Сървисис София” ЕООД

Борисов изрази удовлетворение от инвестицията на компанията и акцентира, че сходни планове, са доказателство, че България е предан и благонадежден бизнес сътрудник. Той насърчи представителите на компанията да не престават да развиват активността си в страната ни, като съобщи, че Министерството на стопанската система ще поддържа и ще спомага институционално и други бъдещи техни планове.

Корпорацията Société Bic S.A е най-известна с производството на артикули за еднократна приложимост като запалки, бръсначи и писалки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР