Фирма Калинел ЕООД - мажоритарен собственик на тетевенската Четпром ООД,

...
Фирма Калинел ЕООД - мажоритарен собственик на тетевенската Четпром ООД,
Коментари Харесай

Фирма от Троян, с продажби и в Европа, откри нов цех за домашен текстил в Тетевен

Фирма " Калинел " ЕООД - мажоритарен притежател на тетевенската " Четпром " ООД, и водеща у нас компания при производството на домакински текстил, откри нов индустриален завод в гр. Тетевен. " Калинел " ЕООД е с централен офис в гр. Троян, има и офис в Сърбия.

Новият завод е ситуиран на повърхност от 700 кв. метра, а инвестицията досега е 150 000 лева Новото произвеждане обезпечава 60 нови работни места, който към този момент са настоящи и заети, оповестиха от община Тетевен.

В цеха са ситуирани 5 индустриални линии за пълнене на култивиран възглавници и сгъваеми матраци.

В развой на създаване към цеха е зала за хранене и отдих, кафене и магазин за търговия на всички произведения, създавани във компанията. Очаква се инвестицията да бъде в размер на към 150 хиляди лева

Тази година производството на разнообразни типове четки навършва 100 години от своето основаване в гр. Тетевен. Фирма " Калинел " е запазила производството на всички типове четки в " Четпром " ООД, означават от общината.

Ръководството на компанията е насочило своите старания в производството на по-висок клас четки, направени от естествени и екологични материали. По-голямата част от създадените произведения са предопределени за експорт за Франция, Англия, Германия и Австрия.

" Калинел " ЕООД е избрана за " Инвеститор на 2019 година за район Ловеч ". Призът е за новопостроения тогава автоматизиран високостелажен склад за подготвена продукция, който влезе в употреба през ноември 2019 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР