Фирканият горски, който вдигна на крак полицията в Приморско, загази

...
Фирканият горски, който вдигна на крак полицията в Приморско, загази
Коментари Харесай

Страшна участ за горския, който излъга за бомба на летището на Приморско

Фирканият горски, който подвигна на крайник полицията в Приморско, загази крепко – чака го солена санкция, само че и най-вероятно ще му бъде отнето разрешителното за владеене на оръжие, оповестява Флагман бг.



До агресивното му държание се стигна, откакто въпросните граничари пробваха да извършат инспекция на Минчо и негов другар, които се придвижвали с автомобил.

Съдът в Царево заседава по бързото произвеждане, формирано против горския жандарм, само че изненадващо делото беше отсрочено за 3 декември.

По искане на отбраната на Минчо Георгиев съдът е разпоредил да се направи спомагателна експертиза на записа, с който е подал подправения сигнал, тъй като по думите на юриста – обвиняването против горския било извадено от подтекста.

Записът от тел. 112, който е главно доказателство за провинението на горския чиновник, ще бъде свален на книжен притежател и ще бъде обследван от специалисти.

Ако бъде приет за отговорен, Минчо Георгиев го грози сериозна санкция, само че и нещо още по-лошо – в случай че бъде потвърдено, че той злоупотребява със служебното си състояние на горски жандарм, ще му бъде отнето разрешителното за владеене на оръжие и той повече няма да може да работи по специалността си, та даже и да бъде част от ловна дружинка.

Ако бъде приет за отговорен, разрешителното му ще отнеме или съдът, или полицията съгласно пълномощията си по административни разпореждания.

В региона на летището в Приморско гранични служители на реда спрели Минчо и негов другар, който бил зад кормилото на автомобил. Униформените почнали да вършат щателна инспекция на транспортното средство, претендирали персоналните документи на водача и на Минчо.

Горският жандарм, който бил прочут в Приморско с буйния си манталитет, тогава към този момент изригнал брутално, крещял, че желае да се прибира.

Скарал се грубо с граничарите, след което подал сигнал против тях в РУ-Приморско. Докато си мерел с служителите на реда морафетите и това кой е по-голям шеф и кой познава повече хора, Минчо избухнал още по-мощно.

Той се обадил на тел. 112 и уведомил чиновниците в прът центъра, че гранични служители на реда са сложили взривно устройство в региона на летището в Приморско. На място са пристигнали чиновници на полицейското ръководство, свалени са сведения от участниците в екшъна с нападателния горски жандарм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР