Фиорентина все още има шанс да играе в Европа през

...
Фиорентина все още има шанс да играе в Европа през
Коментари Харесай

Във Фиорентина доволни от точката срещу Салернитана

Фиорентина към момента има късмет да играе в Европа през идващия сезон. Дори, „ виолетовите “ ще имат 2 благоприятни условия да създадат това, защото  тимът е част от полуфиналите на Лигата на конференциите, а занапред следва и край против Интер за Купата на Италия.

Преди обаче да настъпят решаващите мигове за състава от Флоренция, за момента, Фиорентина се концентрира върху изявите си в серия А, като нощес, футболистите на Винченцо Италиано приключиха наравно 3:3, при гостуването си  на Салернитана. Този резултат несъмнено е положителен за „ ла виола “,  след като Фиорентина изоставаше цели 3 пъти в резултата, само че и в трите случая, гостите  успяха да намерят път назад в срещата. Доста удовлетворен след мача бе и наставникът Винченцо Италиано, който показа, че желае да види тъкмо същите  характер и воля в идните значими седмици.

„ Много е хубаво, че си тръгваме с точка от един много негостолюбив стадион. Тук постоянно се играе мъчно и никой няма право да подценява Салернитана. Определено те се оказаха много подъл тим, против който не е по никакъв начин прелестно да се изправиш. Момчетата демонстрираха голямо предпочитание и мотивация, като в нито един миг не се предадохме. Три пъти изоставахме в резултата и отговорихме по най-хубавия метод на предизвикването, тъкмо това лице желая да виждам до края на сезона. Чакат ни значими седмици с извънредно решаващи дуели и единствено с пределна мотивация и темперамент, ще можем да се надигнем против тези тежки провокации, които ни чакат. Аз обаче несъмнено съм окуражен, а до решаващите мачове за сезона на Фиорентина не остава по никакъв начин доста, и няма за какво да се лъжем, че тъкмо полуфиналите в Лигата на конференциите и финала за купата на Италия, ще са от решаващо значение,  с цел да определим по-късно, каква бе актуалната акция за нас.  Вече изиграхме 51 мача, само че най-важното и най-трудното, занапред следва “, сподели Италиано. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР