Финансовият контрольор в софийския район Слатина Милена Богомилова Алексиева и

...
Финансовият контрольор в софийския район Слатина Милена Богомилова Алексиева и
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Финансисти, ударени от КПКОНПИ в „Слатина”, отиват във „Връбница” с 6 заплати в джоба

Финансовият инспектор в софийския регион „ Слатина ” Милена Богомилова Алексиева и началникът на отдел „ Финанси ” Георги Тарлеков, уличени от КПКОНПИ в корупционни практики и спор на ползи, освен че няма да бъдат уволнени, ами даже почват работа в различен столичен регион – „ Връбница ”, освен това с 6 заплати в джоба.
 Алексиева подава декларация до КПКОНПИ, че няма спор на интереси…
Източник на Narod.bg разкри, че Милена Алексиева е хваната от антикорупционната комисия в спор на ползи поради заработване на спомагателни пари по контракти с детски градини в общината, като служебният ѝ компютър бил конфискуван за разбор.
 Георги Тарлеков заявява лъжи пред антикорупционната комисия
Реклама

Според данните в „ бизнеса ” се присъединил и Тарлеков като началник на финансите в общината.

В момента, в който тандемът схванал, че отчетът на КПКОНПИ за „ работата им ” е в ръцете на районния кмет от Демократична България Георги Илиев, двамата си пуснали отпуски от по 60 работни дни, т.е. 3 месеца, които даже не са написани.

Въпреки това кметът Жоро Илиев изпратил подчинените си по живо, по крепко с обезщетение от 6 заплати.

Новината, която е показателна за порочните практиките в българските общини е, че Алексиева и Тарлеков, вместо дисциплинарно уволняване и изправяне пред съда, сега се гласят за сходни позиции в столичната община „ Връбница ”, покъртен е информаторът на Narod.bg.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР