Финансовите проблеми продължават да тресат Барселона и се очакват още

...
Финансовите проблеми продължават да тресат Барселона и се очакват още
Коментари Харесай

Проблем в Барса! Част от играчите не искат да чуят за намаляване на заплатите

Финансовите проблеми не престават да тресат Барселона и се чакат още по-трудни дни за каталунския клуб. В допълнение към актуалните компликации занапред предстоят и такива, които ще бъдат породени от преместването на по-малък стадион поради обновяването на „ Камп Ноу “, което ще докара до по-малко доходи от билети.

За да се оправят със обстановката, каталунците към този момент са подготвили проект за групово понижаване на заплатите, само че срещнаха огромно неодобрение измежду звездите в клуба.

А точно, макар обстоятелството, че играчите, които са част от тима отдавна, се съгласиха на по-ниска заплата, тези, които укрепиха гранда предишното лято, не виждат смисъл в проекта. Те към този момент са се съгласили на избран контракт при подписването с тима и нямат желание да понижават приходите си.

Не се загатват съответни имена, само че е прочут описът с играчите, подсилили отбора през летния трансферен прозорец. Това са: Роберт Левандовски, Рафиня, Франк Кесие, Пабло Торе, Андреас Кристенсен, Жул Кунде и Маркос Алонсо. Последният неотдавна подновия своя договор с „ блаугранас “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР