Финансистът Кольо Парамов прогнозира пред Lupa.bg сериозни политически промени през

...
Финансистът Кольо Парамов прогнозира пред Lupa.bg сериозни политически промени през
Коментари Харесай

Гръмка прогноза на Парамов : ПП се коалират с ГЕРБ , идват нови избори

Финансистът Кольо Парамов предвижда пред Lupa.bg съществени политически промени през идните месеци. Ето какво показа той от Лондон:

" В момента е най-трудно да се предвиждат политическите схеми. Интересите са големи, само че всичко е обвързано. Днес българският парламент е като римският от 37 до 41 година от Новата епоха, тогава император е Гай Цезар Германий, прочут повече като Калигула. Пародията при него е, че позволява да разгласи своя кон за Сенатор ", споделя Парамов.

" Този абсурд е забележим и у нас 2000 години по- късно, само че не толкоз насрещен, колкото подмолен. След нощните прояви на началничката на кабинета на министър - ръководителя, можем да се върнем към времената на Калигула.

Но през днешния ден политиката на България е доста по- комплицирана от интригата в Рим.

Задачата ни е да изберем Асен Василев за министър председател. Но какво става, в случай че този авансово разгласен като сполучлив акт, не се реализира? Това е най-важният въпрос за идващите дни.

Ще има избори септември или началото на октомври. Там комбинациите ще са огромни.

Лявата полоса е завзета от яки олигарси, които са срещу Корнелия Нинова. Те не са и сънували, че след 4-5 месеца ще бъдат оповестени по Закона " Магнитски ".

Новият американски дипломат Кенет Мъртън ще ги изненада като успее посредством неговата страна да разгласят първите 20 червени чорбаджий на прехода. Тогава идва ред на втората серия от кино лентата за новата политиката на България.

Германски десни радикали подозират,че Политическа партия може да се обединят с ГЕРБ и ще създадат всичко допустимо да създадат тази странна коалиция на първичното " Отрицание на отрицанието ".

Да направиш коалиция с други партии, с цел да свалиш ГЕРБ от власт и след това да се коалираш с ГЕРБ, е тъкмо пример на философската категория- Закона за " Отрицание на отрицанието ".

Къде отиват заявените планове на Политическа партия? Има ли мафия и къде остана битката с нея? Колко и какви пари има присвоени и изнесени от България? Как олигарсите се намесват в политиката на България? И още куп въпроси по тази линия...

За да бъдем точни към философията на политиката, би трябвало да предвиждаме до край. Ако след изборите през септември 2022г. у нас бъде формирано държавно управление на десните сили, президентът Румен Радев ще е най-изненадан от този процес. Ще бъде проведен ИМПИЙЧМЪНТ на президента.

Уважаеми политици изучете Закона за " Отрицание на отрицанието ", тъй като ще бъдете попарени от него! ", приключва специалистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР