Финалистът в Шампионската лига – Интер, продължава да има интерес

...
Финалистът в Шампионската лига – Интер, продължава да има интерес
Коментари Харесай

Лацио продължава да упорства, не пуска звездата си в Интер

Финалистът в Шампионската лига – Интер, продължава да има интерес към полузащитника на Лацио Сергей Милинкович-Савич. По-рано Calciomercato писа, че „ нерадзурите “ са постигнали кардинално съглашение със сърбина и неговия сътрудник малко след финала на ШЛ при започване на предишния месец, само че в този момент излиза наяве, че нищо не се е официализирало сред двете страни.

Милинкович-Савич е трябвало да получи извънредно преференциален контракт във връзка с заплатата, както и договор за 4 години. Въпреки това, желаната от Лацио цена е една от главните аргументи, заради която договорката може и да не се реализира. Твърди се, че „ римските орли “ упорстват да получат сума не по-малка от 40-50 милиона евро за полузащитника, чийто контракт ще изтече идната година.

Това значи, че столичани могат да изтърван добра сума за звездата си, в случай че не го продадат този сезон, тъй като той би могъл да си тръгне от „ Олимпико “ като свободен сътрудник другото лято.

Inter have reportedly decided to step back from their pursuit of Lazio's Sergej Milinkovic-Savic and will instead prioritise a familiar, yet more affordable name.
— Football Italia (@footballitalia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР