Финалистът в Рига Мастърс Джак Лисовски осъществи обрат от 2:4

...
Финалистът в Рига Мастърс Джак Лисовски осъществи обрат от 2:4
Коментари Харесай

Лисовски с впечатляващ обрат по пътя към Шампионата на Китай

Финалистът в Рига Мастърс Джак Лисовски реализира поврат от 2:4 до 5:4, с цел да преодолее квалификациите за Шампионата на Китай, извършени в зала “Гилд” в Престън. През последните 12 месеца англичанинът стартира да демонстрира цялостния си капацитет с достигнатия първи ранкинг край в Латвия предишния месец, а в този момент се оправя със дилемите да прескочи пресявките за значимия шампионат на китайска почва в Гуанджоу.

Лисовски направи брейкове от 81, 67 и 56, с цел да обърне резултата в своя употребява, печелейки последните три фрейма. Той се опази от изненадващо проваляне, каквото застигна Шон Мърфи в предходните квалификации за Европейския Мастърс, само че пък в този момент по пътя към Китай Магьосника бе много по-концентриран и завоюва с 5:2 против Джордан Браун, правейки топ брейк от 123.

Who's booking their spot in the Evergrande China Championship?

Four days of qualifying for next month's event in Guangzhou kick off at 10am, and you can watch the action live!

ES Player: https://t.co/aLa3VnW0uD pic.twitter.com/Rpf4HC59Lu
— World Snooker (@WorldSnooker1) August 19, 2018
Марко Фу изглеждаше покрай най-хубавата си форма при своята победа с 5:2 за Сам Беърд, като за нея осъществя серии от 90, 101, 86 и 96. Шампионът в Рига Мастърс Нийл Робъртсън се оправи със същия резултат с Рос Мюър, а такова бе изражението и при триумфа на Марк Алън над Шон О’Съливан.

Джо Пери и Марк Дейвис реализираха съвършена седмица в квалификациите в Престън, записвайки победи с 5:2 над Ашли Хъгил и 5:1 над Хамза Акбар надлежно - двамата направиха усещане с това, че станаха първите класирали се и за трите шампионата, чиито пресявки се организираха в Престън - Indian Open, Европейския Мастърс и в този момент Шампионата на Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР