Финалистът от миналото издание на Шампионската лига – Интер, измъкна

...
Финалистът от миналото издание на Шампионската лига – Интер, измъкна
Коментари Харесай

Индзаги: Очаквах труден мач, играчите бяха уморени

Финалистът от предишното издание на Шампионската лига – Интер, измъкна равенството при гостуването на Реал Сосиедад на старта на груповата фаза на шампионата този сезон, а старши треньорът на „ нерадзурите “ – Симоне Индзаги, изясни многото промени в титулярния състав спрямо разгромния триумф в дербито против Милан (5:1) с насъбраната отмалялост.

„ Очаквах, че мачът ще е сложен, както и стана. Срещу нас имаше мощен противник. Трябваше доста да се потрудим, с цел да избегнем загубата. Изравнихме и даже искахме да победим. Това беше единствено първият мач в групата. Още след жребия споделих, че Реал Сосиедад е първокласен тим “, съобщи Индзаги.

„ Много от играчите бяха изтощени след дербито и по тази причина направих промени в състава. Преди почивката имахме съществени проблеми. Ян Зомер ни оказа помощ да оцелеем. Играхме добре в последните 20 минути. Разполагаме с необятен състав и е добре да го използваме оптимално “, акцентира наставникът на „ нерадзурите “.

„ Имам потребност от всички футболисти. Част от тях не са в оптимална форма след мачовете на националните тимове, само че това е обикновено “, добави Индзаги.

We come away with a point
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР