Финалът за купата на Германия е отложен за 4 юли

...
Финалът за купата на Германия е отложен за 4 юли
Коментари Харесай

Финалът за Купата на Германия получи официална дата

Финалът за купата на Германия е отсрочен за 4 юли след приключването на сезона в Бундеслигата, заяви футболната федерация на страната.

Бордът на централата насрочи полуфиналите за 9 и 10 юни след изключително съвещание. Носителят на трофея за предишния сезон Байерн Мюнхен ще играе Айнтрахт Франкфурт, а четвъртодивизионният Саарбрюкен приема Байер Леверкузен. Първоначално полуфиналите бяха планувани за края на април, а финалната среща за 23 май, само че по-късно бяха отсрочени за неопределен срок поради пандемията от ковид.

Решението през днешния ден идва, откакто предходната седмица Германската футболна лига получи позволение от държавните органи да рестартира Бундеслигата и втора дивизия, което ще се случи в събота. Първенството ще завърши в края на юни.

Футболната федерация към момента чака дефинитивно утвърждение, с цел да може да приключи и своите събития. Те включват възобновяване на мачовете в трета дивизия при мъжете от 26 май и в Бундеслигата за дами от 29 май. Всички срещи ще се организират без аудитория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР