Финалът за Купата на България по футбол официално ще се

...
Финалът за Купата на България по футбол официално ще се
Коментари Харесай

Стражът на ЦСКА: Във финала за Купата формата няма да има значение

Финалът за Купата на България по футбол публично ще се организира на 11 май, а там ще се срещнат тимовете на ЦСКА и Левски в следващо издание на „ Вечното дерби “. В момента „ сините “ наподобяват като по-силния тим с оглед формата и вдъхновението, което царува след двете следващи победи над Лудогорец, до момента в който „ алените “ трябваше да минат през дузпи против Славия, защото пропиляха задатък от два гола след първата среща. Вратарят на „ армейците “ - Димитър Евтимов, в това време счита, че в сходен мач моментната форма няма по какъв начин да окаже въздействие.

„ В такива мачове няма значение каква е моментната форма. Във „ Вечното дерби “ и преди сме виждали, че тимът, който е в по-добра форма - пада. Не бих споделил, че моментната форма ще даде някакъв спомагателен принос за тима да играе по-добре “, сподели Евтимов пред „ Блиц “, представен от Gong.

Новопровъзгласеният титуляр под рамките на вратата въпреки всичко съобщи, че неговият тим ще завоюва трофея, както стори и през предходната година против Арда Кърджали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР