Финалът на третия сезон на Един за друг“ наближава, а

...
Финалът на третия сезон на Един за друг“ наближава, а
Коментари Харесай

Мъжете политат на крилете на любовта в „Един за друг“

Финалът на третия сезон на „ Един за различен “ наближава, а тестванията стават все по-оспорвани и забавни. Миналата седмица в най-романтичното предаване в телевизионния ефир втори късмет да се борят за успеха получиха Даяна и Йордан . След връщането си те заемат последното място във краткотрайното класиране, а водачи не престават да бъдат Петя и Николай .

Старт на провокациите през новата седмица ще даде повече от рискова игра . Мъжете ще би трябвало да покажат какъв брой са наблюдателни, запомняйки оптимално доста елементи за минимално време. На пръв взор задачата за тях ще наподобява постижима, само че спомагателният детайл в нея същински ще изпита смелостта и паметта на мъжете под въздействието на ударна доза адреналин.

Упоритостта, упоритостта и инатът на дамите ще бъдат изпитани в сряда, а в четвъртък двойките ще би трябвало да покажат дали могат да поддържат връзка безпроблемно при всевъзможни условия. Какви залози ще създадат участниците, кои ще се показват най-добре в провокациите и кои най-зле? Коя ще бъде двойката, която ще напусне приключението „ Един за различен “ на метри от финала?

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР