Финалът на седмия сезон на „Фермата” бе преди почти цяла

...
Финалът на седмия сезон на „Фермата” бе преди почти цяла
Коментари Харесай

Ваня от Фермата разкри какви са отношенията ѝ с Живка

Финалът на седмия сезон на „ Фермата” бе преди съвсем цяла седмица, само че пристрастеностите не стихват. Някои са удовлетворени, че огромната премия сграбчи Живка, до момента в който други не стопират да повтарят, че моралният победител е Ваня, която с изключение на, че натрупа 5 дуела зад тила си, съумя да издържи на психическия тормоз, натрапен ѝ от други участници. Последната гореща „ фермерска” тематика е за връзките сред Живка и Ваня, които въпреки да бяха от един лагер, наподобява претърпяват раздор след финала. Завесата повдигна Ваня, казвайки:

„ Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше доста хора от продукцията, от предходните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка пристигна на нашата маса за малко, само че избра да не приказва с мен. Дори на самия край се пробвах да ѝ кажа „ Честита победа”, само че тя в действителност се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам за какво се е засегнала, само че в последна сметка не е неприятно човек да поглежда и във вътрешността в себе си.

Разделението започва сред Живка и Мартина, само че то се развиваше непрекъснато, хората се сплотяват по полезности и убеждения, тъй че то щеше да се случи рано или късно. Ние бяхме супер разнообразни, цели галактики и вселени. Живка се правеше, че сме ѝ другари и да - аз се усещах употребена. Определено използваше доста и разнообразни способи, с цел да реализира задачите си.

Отворена съм да подкрепям връзка с някои от участниците – Чочо, Стефан, Жоро, Живка, Рали, даже Цвети и Лори. Но в този момент съм фокусирана върху работата си,в момента пиша книга, желая да помогам на дамите с ниска самокритика, на тези, които са мачкани от всякакви Кирчовци и Ивайловци.”
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР