Финалът на Celebrity Big Brother ще върне всички останали 2024

...
Финалът на Celebrity Big Brother ще върне всички останали 2024
Коментари Харесай

Противоречието на ITV Celebrity Big Brother Ekin-Su Cülcüloğlu е обяснено с пристигането на големия финал

Финалът на Celebrity Big Brother ще върне всички останали 2024 състезатели за края на сезона, ура - само че Ekin-Su Cülcüloğlu ще отсъства видимо.

29-годишната звезда от Love Island беше един от първичните дванадесет състезатели във възобновената версия на Celebrity Big Brother на ITV - която преди този момент беше отстранена от Channel 5 през 2018 година И до момента в който Ekin-Su беше ранен любимец за продобиване на шоуто, тя в последна сметка беше гласувана отвън къщата от публиката през втората седмица от сериала - и след дванадесет дни в къщата.

Мнозина имат вяра, че рухването на Екин-Су е непредвиден конфликт с другата й състезателка Мариша Уолъс. Двамата бяха близки в къщата, само че другарството им се утежни, когато 38-годишната звезда от американския Уест Енд Мариша номинира Екин-Су за изпъждане по време на кръг от брутални номинации лице в лице. Мариша настоя, че е имала единствено положителни планове да номинира Екин-Су за изпъждане - потвърждавайки, че има вяра, че ще бъде избавена от публиката и че ще п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР