ФИНАЛ ЧЕТИРИ – Плейофната комисия по колежански футбол избра Мичиган,

...
ФИНАЛ ЧЕТИРИ – Плейофната комисия по колежански футбол избра Мичиган,
Коментари Харесай

Бюлетин на Fox News Sports Huddle: Непобеденият щат Флорида е отхвърлен от CFP, Ейнджъл Рийз изпраща загадъчно съобщение

ФИНАЛ ЧЕТИРИ – Плейофната комисия по колежански футбол избра Мичиган, Вашингтон, Тексас и Алабама в неделя като четиримата тимове, които ще играят за републиканското състезание.

" НЕУСПЕШЕН КОЛЕЖАНСКИ ФУТБОЛ " – Спортният шеф на щата Флорида разруши комисията по плейофите на колежанския футбол, откакто непобедените Seminoles бяха оставени отвън плейофите.

„ НЕ МОГА ДА съдебна експертиза РАЗСТРОЙВАМ “ – Главният треньор на Колорадо Дейон Сандърс не е измежду някогашните играчи от FSU, които бяха ядосани от това, че Seminoles бяха оставени отвън CFP.

ГРАШКА НА ПОЛУВРЕМЕТО – доктор Пепър призна, че е зародила „ техническа неточност “ по време на предизвикването за разпределяне на образование по време на полувремето на играта за заглавие Big 12 и разгласи, че и двамата студенти ще бъдат наградени с $100 000.

Грийн Бей Пакърс против Канзас Сити Чийфс по време на техния футболен мач, неделя, 3 декември 2023 година, на Lambeau Field в Грийн Бей, Уисконсин (Wm. Gla...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР