Философията на модерните времена обърна гръб на спецификите в бизнес

...
Философията на модерните времена обърна гръб на спецификите в бизнес
Коментари Харесай

Икономистът говори: Изкуството на добрите обноски по пътя към висшето общество

Философията на модерните времена обърна тил на спецификите в бизнес културата на 80-те и обедите с най-малко три мартинита. За разлика от остарелия метод на правене на покупко-продажби, актуалният бизнес свят е станал малко по-трезв. А преодоляването на изкуството на положителните маниери в бизнес срещите, фините елементи при осъществяване на формалните обеди и вечери, е наложителна стъпка към триумфа.

Тази тематика показа пред слушателите на Дарик Югоизток ректорът на Бургаския свободен университет проф. доктор Милен Балтов. В авторската графа „ Икономистът приказва “ той сложи фокуса върху последното запазило се учебно заведение по обноски в Европа- института Вила Пиерфьо в Монтрьо, Швейцария- международна емблема за етикет, протокол и положителни маниери. И ключът към висшето общество.

Докато в предишното, в елитния институт в продължение на съвсем година, се обучавали млади дами преди дебюта си във авторитетните аристократични кръгове, през днешния ден съществена група са амбициозни бизнесмени от Китай, Индия, милиардери от софтуерния свят. А дипломата от Вила Пиерфьо носи най-важния дял –дава още по-силен искра на благосъстоянието им.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР