Филмовата звезда Анджелина Джоли изживява солидарно с жителите на Лвов

...
Филмовата звезда Анджелина Джоли изживява солидарно с жителите на Лвов
Коментари Харесай

Воят на сирени в Лвов принуди Анджелина Джоли да бяга към убежище в Украйна

Филмовата звезда Анджелина Джоли изживява солидарно с жителите на Лвов ужасът да си заобиколен от война

Джоли е на посещаване в Украйна, осведоми

Там 46-годишната актриса е обект на голямо внимание. По всичко наподобява, че тя е преследвана от голям брой почитатели даже в моментите, в които градът се оглася от сирени, предупреждаващи за въздушно нахлуване, заяви "Дейли мейл ".

В обществените мрежи се появиха няколко видеа, показващи Джоли и нейният екип, които бързат да се скрият на безвредно място.

Дори и в тези напрегнати моменти се вижда, че фенове на актрисата се пробват да се приближат до нея, с цел да си създадат селфи с една от най-красивите дами на света. Дори бягайки, тя съумява да си направи няколко фотоси, да помаха на хората и да ги увери: „ Добре съм. “

За визитата на Анджелина Джоли в Украйна се разбра по-рано в събота, когато тя бе инцидентно разпозната от поданици на Лвов до момента в който влиза да си купи кафе. Те мигновено разпространиха видеа на звездата, а по-късно управата на града популяризира и фотография на актрисата, която е седнала на стълби в компанията на няколко малчугани. Актрисата и дипломат на благосклонност към Организация на обединените нации Анджелина Джоли дойде в Украйна, с цел да поддържа хората на фона на съветската инвазия ", оповестиха управляващите в Лвов.

През февруари звездата приказва за войната в Украйна в обява до своите 12,7 милиона почитатели в Instagram. Тогава тя написа: „ Като доста от вас, аз се апелирам за хората в Украйна. Моят фокус дружно с моите сътрудници от @refugees е да се направи всичко допустимо, с цел да се подсигуряват отбраната и главните човешки права на разселените и бежанците в района. Вече сме виждали известия за жертви и хора, които стартират да бягат от домовете си, с цел да търсят сигурност. Твърде рано е да се знае какво ще се случи, само че смисъла на този миг – за народа на Украйна и за интернационалното господство на закона – не може да бъде пресилено. “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР