Филмовата Академия поддаде на нарастващото недоволство в гилдията и реши,

...
Филмовата Академия поддаде на нарастващото недоволство в гилдията и реши,
Коментари Харесай

Филмовата Академия поддаде: Всички Оскари ще бъдат излъчени на живо

Филмовата Академия поддаде на възходящото неодобрение в гилдията и реши, че всички награди “Оскар” ще бъдат излъчени онлайн по малкия екран, съобщи “Холиууд Рипортър”.
Оскарите ще бъдат без водещ – всички били проблематични Първоначално церемонията трябваше да бъде водена от артиста Кевин Харт
“Чухме мнението на членовете на Академията по отношение на връчването на премиите за операторско майсторство, монтаж, късометражен игрален филм и грим и прическа. Всички награди ще бъдат връчени онлайн, без монтаж, в нашия обичаен формат. С неспокойствие чакаме неделята на Оскарите на 24 февруари”, написа в формалното известие на Академията.

Решението идва, откакто в началото Академията разгласи, че категориите операторско майсторство, монтаж, грим и прическа и игрален късометражен филм ще бъдат заместени от рекламни блокове по време на живото лъчение на награждаването. Промяната беше направена, тъй като миналогодишната гала по връчването на премиите “Оскар” продължи 3 часа и 53 минути.
Оскарите: Кино дейци осъдиха решението част от премиите да бъдат сменени от реклами Това решение обгръща живото лъчение на премиите за операторско майторство, монтаж, грим и прическа и игрални късометражни филми
Това провокира всеобщо неодобрение в кино промишлеността, като доста от най-известните й представители написаха отворено писмо, в което дефинират решението като обидно. Междувременно петиция съумя да събере над 15 хиляди подписа с апел всички 24 категории да бъдат връчени онлайн.
“Фаворитката ” и “Рома ” получиха по 10 номинации за “Оскар ” “Роди се звезда ” и “Вице ” останаха обратно с по осем номинации всеки
Новото решение беше посрещнато с бурно утвърждение от промишлеността. “За нас е ясно, че истинското решение на Академията е било доста мъчно, което прави актуалното ви решение доста по-смело”, разяснява в отворено писмо президентът на Американската асоциация на операторите Кийс Ван Острум.

Наградите “Оскар” ще бъдат връчени на 24 февруари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР