Феновете на Strictly Come Dancing останаха много щастливи – а

...
Феновете на Strictly Come Dancing останаха много щастливи – а
Коментари Харесай

Джовани Перниче публикува бликаща публикация за своята „красива кралица“ в романтична публикация на фона на „годежа“

Феновете на Strictly Come Dancing останаха доста щастливи – а някои и малко ревностни – когато Джовани Перниче отдаде респект на приятелката си на нейния рожден ден.

33-годишният професионален танцьор беше свързван с модела Моли Браун още през февруари - и наподобява романтиката става все по-силна. По-рано тази седмица дуото провокира клюки за годеж, защото бяха видяни на открито и че изглеждаха необикновено влюбени, до момента в който Моли изглеждаше носеща впечатляващ пръстен на брачния си пръст.

Феновете на двойката в този момент се надяват, че двойката в действителност ще реши да се откри дружно - и даже са почнали да ги приканват да основат семейство. Надеждите се покачиха, откакто Geo показа доста сантиментална фотография на себе си дружно с Моли - до момента в който пишеше сантиментална декларация в обич, с цел да я уважи на рождения й ден.

В петък в Instagram експертът по танци показа фотография на себе си, облечен в кафяв вечерен костюм с ръка към Моли - която носеше искрящо облекло. Той гле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР