Филмова продукция ще ни разкаже известната история за срещата с

...
Филмова продукция ще ни разкаже известната история за срещата с
Коментари Харесай

Барни и Бети Хил – емблематичен случай на отвличане от НЛО

Филмова продукция ще ни опише известната история за срещата с НЛО и хипотетичното похищение на Барни и Бети Хил.Започва нов план, който ще бъде съдействие сред Брайс и Джаки Забел (Bryce and Jackie Zabel’s) от Stellar Productions и основаната в Лос анжелис – Alta Global Media. Идеята им е да разкажата живота на Барни и Бети Хил преди, по време и след мистериозната им среща с извънземен галактически транспортен съд.Шоуто ще се базира на книгата „ Отвлечени! Опитът с НЛО на Бети и Барни: Истинската история за първото документирано извънземно похищение в света “ (Captured! The Betty and Barney Hill UFO Experience: The True Story of the World’s First Documented Alien Abduction), написана от починалия откривател на НЛО Стантън Фридман и племенницата на Бети Хил – Катлийн Мардън (Kathleen Marden).

 kniga 1 - Барни и Бети Хил - емблематичен случай на похищение от НЛО (видео)
Проектът е в стадий на обмисляне от много време, обаче наподобява, че след години на неустановеност най-сетне върви напред.

 Бети и Барни Хил
Бети и Барни ХилИсторията на случилото се със семейство Хил остава една от най-емблематичните в цялата изследователска активност обвързвана с НЛО.
Четете още: Мъж твърди, че е снимал извънземен, който излетява с НЛО (видео)Вечерта на 19 септември 1961 година, ввойката се прибирала с автомобил за у дома от почивка до Ниагарския водопад. Изведнъж забелязали необикновена ярка светлина в небето и отбили в страни от шосето, с цел да я следят.След като възобновили пътуването си, това, което в началото представлявало забавно събитие, скоро се трансформирало в нещо доста по-зловещо. Барни и Бети се убедили, че светлината е почнала да преследва автомобила им по отдалечените селски пътища.След малко време на гонене, НЛО се спуснало към тях, принуждавайки Барни да „ скочи “ върху спирачката, с цел да избегне конфликт. Когато за повторно слязъл от колата си с бинокъл, с цел да прегледа по-отблизо това НЛО, бил сигурен, че може да види хуманоидни фигури, които го гледат от вътрешната страна.Най-интригуващата част от описа на семейство Хил обаче, включва явен интервал на „ изчезнало време “ от връщането им. По-късно, под внушаемост те си спомнят, че двойката са пренесени на борда на извънземен галактически транспортен съд и подложени на незнайна здравна процедура.Бети и Барни към този момент са умряли. А ние в никакъв случай няма да узнаем сигурно какво в действителност се е случило …Гледайте видеото (с алтернатива за български надписи в настройките).
Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР