Филмите за апокалиптични събития едва ли някога ще ни омръзнат,

...
Филмите за апокалиптични събития едва ли някога ще ни омръзнат,
Коментари Харесай

Когато Глен Пауъл и Дейзи Едгар-Джоунс преследват торнадо

Филмите за апокалиптични събития надали в миналото ще ни омръзнат, а и не наподобява по този начин като че ли Холивуд се е отказал от тях, даже в противен случай.

Понякога не е належащо да се мислят и нови хрумвания, тъй като може просто да бъде вдъхнат живот на някои остарели, които са проработили добре. Така да вземем за пример това лято ще забележим " Туистърс ", който не е директно продължение на " Туистър " (да, единствено една писмен знак разлика) от 1996 година, само че е въодушевен от него.

В " Туистърс " в основните функции ще забележим и Дейзи Едгар-Джоунс, а режисирането е поверено на номинария за Оскар за работата си по Minari Лий Айзък Чънг.

Пуснатият по време на Супербоул 2024 филмов откъс ни демонстрира, че ще има доста спиращи дъха моменти - тъкмо като в истинския филм. В  " Туистърс " ще забележим по какъв начин Тайлър Оуенс (Пауъл) обича адреналина - пристрастеност, която задоволява, като преследва торнада. Но освен ги преследва, само че и изкарва пари от това, вкарвайки хора в тях по сякаш безвреден метод.

Един ден се среща с Кейт Купър (Едгар-Джоунс) - академик, която има вяра, че с вярната технология и метод може да " убие " торнадо. Но с цел да го направи, би трябвало да се приближи рисково покрай него, а единствено Тайлър е задоволително самоуверен, с цел да ѝ обезпечи такава опция.
 Трейлър на
Тишината (и извънземните) още веднъж ни завлядяват

Трейлър " Нито тон: Ден първи "

Това рисково и безрасъдно начинание в името на науката и адреналина обаче може да им коства всичко.  " Туистърс " би трябвало да е по кината от 19 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР