Филмите на ужасите за мистериозни къщи, които причиняват всевъзможни злини

...
Филмите на ужасите за мистериозни къщи, които причиняват всевъзможни злини
Коментари Харесай

7 признака, че къщата иска да ви погуби: Махнете се веднага!

Филмите на ужасите за мистериозни къщи, които предизвикват всевъзможни несгоди на притежателите си, не са снимани инцидентно: в действителност едно жилище в действителност може да съставлява заплаха за неговия жител.

Езотериците считат къщите освен за здания, а за системи, които могат да се “разболеят ” – “заразят ” с негативна сила. Хората с развита вътрешен глас мигновено усещат, че нещо не е наред в пространството към тях. И откакто са живели на едно или друго място няколко седмици или дни, те единствено се убеждават в своите догатки. Как можете да разберете дали сте изложени на риск в личния си дом или във краткотрайно жилище?

Хронична отмалялост

Постоянно се чувствате без сила, не можете да заспите задоволително, даже в случай че сте спали доста часове, и се чувствате изтощени, даже в случай че сте се излежавали цялостен ден… Може би този ваш дом “изсмуква ” жизнеността от вас, когато сте в него.

Болести по растенията и домашните любимци

Казват, че животните могат да предотвратят нещастието и да поемат ударите на ориста, предопределени за техните стопани. Ето за какво, в случай че домашните любимци стартират да се разболяват и да се държат необичайно, а растенията – да изсъхват и да се огъват, може би къщата отмъщава на притежателите си за нещо.

Постоянни спорове

Случвало ли ви се е да се карате с колегата си, откакто сне се преместили в друго жилище? Постоянно да спорите за дреболии и даже и дребните спорове се трансформират в същински кавги? Ако психотерапевтите и фамилните консултанти не оказват помощ, помислете за преместване…

Намаляване на приходите

“Къщата палач ” е разрушителна освен във връзка с обстановката и заобикалящата я среда – в един миг тя стартира да вреди на самите жители от най-неочаквани страни. “Заразени ” с негативна сила, жителите могат да се провалят на работа, да изгубят пари или да попаднат в неприятни обстановки в персоналния си живот.

Къщата е атакувана от всички страни

Ако апартамент или къща е подложена на разнообразни офанзиви, това значи, че в енергийната ѝ “защита ” се е образувала забележителна дупка. Това може да се изрази в опити за разтрошаване на вратата, ненадейно нахлуване от инсекти и вредители или в изключителни обстановки.

Досадни провали

Губите полезности или ненадейно ключовете ви изчезват? Чаши и движимости се чупят, съоръжение се скапва, от тръбите все се носи неприятна миризма? Възможно е всичко това да са признаци, че къщата, която таи зло към вас, стартира да живее собствен личен живот.

Някой все ви лази по нервите

Например, някой оставя отпадък тъкмо пред вратата ви, или пък виждате неразбираеми петна, странни предмети и нечистотия покрай входа на жилището. Възможно е да работят тъмни сили, които се пробват да ви изгонят от “вашето ” място, написа woman.bg

Източник: inews.bg,informiran.net

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР