Филипе Коутиньо иска да напусне Астън Вила и да се

...
Филипе Коутиньо иска да напусне Астън Вила и да се
Коментари Харесай

Коутиньо иска да напусне Астън Вила

Филипе Коутиньо желае да напусне Астън Вила и да се върне в Бразилия, предава GOAL. 30-годишният футболист подписа четиригодишен непрекъснат контракт през май, въпреки и да имаше интерес от Коринтианс. Агентът на Коутиньо, Киа Джорабчиан, има положителни връзки с бразилския тим, само че договорката ще бъде сложна заради високата заплата на плеймейкъра.

Коринтианс надали ще може да си разреши да подпише с Коутиньо за непрекъснато, само че може да се опита да вземе 30-годишния състезател чартърен, като и двата клуба да заплащат част от заплатата му. Има също късмет Вила да приключи договорката с Коутиньо, само че този сюжет се смята за по-труден.

Коутиньо подписа с Астън Вила при предходния управител Стивън Джерард и в началото беше същински шлагер във Висшата лига. Формата на бразилеца обаче спадна и той започва единствено в шест мача от Висшата лига до момента през 2022-23 година и към момента не е отбелязал гол или асистенция. Не е ясно дали Коутиньо ще бъде в проектите за бъдещето на новия управител Унай Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР