Филип Станев, един от сценаристите на Слави Трифонов и основна

...
Филип Станев, един от сценаристите на Слави Трифонов и основна
Коментари Харесай

Филип Станев нажежи любопитството. Проговори за Лена и ГЕРБ

Филип Станев, един от сценаристите на Слави Трифонов и съществена фигура в Има Такъв Народ, проговори пред Нова телевизия за песента за Лена Бориславова и за отношението на партията му към ГЕРБ.

Песента за Лена е мощно надценен, като социална реакция, не изключително първокачествен креативен артикул. Това съобщи в ефира на Нова телевизия сценаристът Филип Станев, претендент за народен представител от листата на партия Има Такъв Народ.
-->
„ Той е кавър версия на песента на фолк певицата Петра. Тази ария беше направена като смешка с Мая Манолова през 2013 година. Тогава обществото не реагира. Песента за Лена е плод на художествената фикция на българския народ. Част от този народ може би са част от хората, които обичат да пишат песни “, изясни претендентът за народен представител.

Той не отговори дали екипът на Слави в действителност е измислил самичък песента за Лена.

„ Бяга се от отговорност, когато не желаеш да понесеш такава “, призна си той. По думите му сега той приказва с доста тънка подигравка и действително Има Такъв Народ не бяга от отговорност.

Станев съобщи, че за него лъжата е недопустим инструмент за един политик.

„ Не мога да неистина и това ми е било проблем в целия мой 50-годишен живот. Лъжецът си е измамник без значение дали е политик, музикант или артист. Ако той е подобен, си е подобен “, отсече той.

„ Влизането в Народното събрание, по този начин както е написан изборният закон, е отговорност. Мисля и съм уверен, че би трябвало още веднъж да бъда в Народното събрание. Има работа за дотъкмяване “, сподели той.

Според него има доста огромен късмет Има Такъв Народ да бъде част от новия парламент.

„ Слави Трифонов доста хора питат дали ще бъде народен представител. Ще помоля от чистото си сърце, да задавате тези въпроси към него, не към мен. Г-н Трифонов е претендент, също лидер на две листи на Има Такъв Народ и цялата отговорност, която той носи от преди основаването на партията, я носи и до през днешния ден “, изясни създателят.

„ Няма да мога да виждам себе си в огледалото, в случай че позволи да има втори Кирил Симеонов. Няма повече да дам път на човек, който ще постъпи по сходен метод – без значение дали се споделя Кирил Симеонов, Радостин Василев или някой от другите отделили се “, сподели Станев, разяснявайки следващият включил се към Политическа партия през 47-то Народно събрание.

Той напомни с какви материални облаги са били блазнени към този момент някогашните депутати от Има Такъв Народ.

На въпрос дали Има Такъв Народ би се коалирала с ГЕРБ, Станев отвърна:

„ Нека да оставим изборите да се случат и да забележим каква ще е конфигурацията в този парламент. Начертахме толкоз доста червени линии всички политици, които се трансфораха в тотална неприемливост. Забравихме да взимаме решения за проблеми, които мъчат сънародниците ни “, счита той.

Според него алените линии би трябвало към този момент да спрат и това ще е един от главните цели на Има Такъв Народ.

„ На България незабавно й би трябвало работещ парламент, който да излъчи постоянно държавно управление. Държавата не действа както би трябвало. ГЕРБ е всичко това, което може да бъде събрано в черно кръгче, което показваше неприятни практики през годините. Вместо да ги изчегъртат обаче, се начертаха червени линии към тях и не се случи нищо. Затова в този момент страдаме “, счита още сценаристът.

Той призна, че няма да каже с кого би се коалирала Има Такъв Народ. Станев изрази убеденост, че референдумът за президентска република ще е сполучлив.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР