Филип Скофийлд се събра отново със съпругата си Стеф през

...
Филип Скофийлд се събра отново със съпругата си Стеф през
Коментари Харесай

Филип Скофийлд се радва на уютна среща със съпругата си Стеф и двете им дъщери

Филип Скофийлд се събра още веднъж със брачната половинка си Стеф през уикенда, откакто стана ясно, че двойката няма проекти за бракоразвод.

Бившият Това Водещият на Morning, 61, не се представяше, откогато напусна „ предаването, което обича “ на ITV предходната година, откакто призна за „ неразумна, само че не и противозаконна спекулация “ с млад бегач. Той обаче изглеждаше в положително въодушевление в Саутбанк в Лондон в неделя, до момента в който се разхождаше със брачната половинка си и дъщерите на двойката, Моли, 30 и Руби, 27, под зимното слънце.

Със сив плетен пуловер, тъмносиньо палто, тесни дънки и велурени ботуши, Фил можеше да се види ухилен, до момента в който разговаряше със фамилията си и някои другари. Стеф, облечена в елегантно небесносиньо палто с чанта Gucci през рамо, също изглеждаше спокойна, до момента в който държеше ръката на Руби.

Групата по-късно беше видяна да споделя довиждане след гледане на Chicken Run в BFI (Британски кино институт) и да хапне в ресторант The Green Room и се прегръщаха един различен, преди да си тръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР