Филип Скофийлд остана с разбито сърце, когато бившата му приятелка

...
Филип Скофийлд остана с разбито сърце, когато бившата му приятелка
Коментари Харесай

Филип Скофийлд „зашеметен“, когато Фърн Бритън „се нахвърли върху него“ преди „Тази сутрин“

Филип Скофийлд остана с разрушено сърце, когато някогашната му другарка Фърн Бритън „ реши, че не желае повече да взе участие в „ Тази заран “.

Бившият водещ на ITV, 61, „ към момента й липсва надълбоко “ и преди е признавал, че „ се е опитвал да оправи нещата “ през годините, само че схваща, че звездата от Big Brother на звездите е „ траяла “ от техните другарство и признава, че неговият " завладяващ " темперамент може да е предизвикал разпадането им.

Ферн – която неотдавна съобщи, че ще напусне къщата на Celebrity Big Brother, в случай че Скофийлд влезе като просрочен – показва „ Тази заран “ от 1999 до 2009 година и в продължение на седем от тези години тя споделя сцената със Скофийлд. Професионалното им другарство обаче завърши горчиво, когато Фърн напусна шоуто.

Откакто влезе в къщата на Celebrity Big Brother предходната седмица, Фърн засегна напускането си от дневната телевизионна стратегия на ITV - и обтегнатите си връзки с някогашния съ-водещ - само че се оповестява, че създателят на бестселъри има още по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР