Филип Кръстев получи приза за играч номер 1 на 20-ия

...
Филип Кръстев получи приза за играч номер 1 на 20-ия
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Мечтата ми е да се докажа в Европа, но не отписвам варианта да остана по-дълго в Левски

Филип Кръстев получи наградата за състезател номер 1 на 20-ия кръг в efbet Лига поради положителното си показване и гола, който вкара, в дуела против Локомотив (Пловдив). Полузащитникът разяснява какви са задачите на тима, какво чака от мача против ЦСКА 1948 и какво е поменил в играта си от престоя в чужбина.
 Левски продаде тениската на Филип Кръстев на търг за 1500 лв. Левски продаде тениската на Филип Кръстев на търг за 1500 лв.
“Искам да благодаря на тези, които са дали своят вот за мен. Щастлив съм от обстоятелството, че започнах добре в Левски и че целият тим записа победа пред нашата аудитория.

Мечтая да реализира всички вероятни цели с нашия клуб - да спечелим Купата, тъй като за тима това е значимо поради дългата суша. И, естествено, да се класираме за Европа посредством шампионата.

Моята фантазия е да се потвърдя в Европа, само че сега съм доста благополучен в Левски. Не отчислявам разновидността да остана и по-дълго.

Никой не се бе свързвал с мен от Славия, до момента в който бях в чужбина и не съм имал контакт с никого. Като се върнах, също никой не ме е търсил, единствено моите остарели съотборници ми пожелаха триумф.

Присъединих се към тима, до момента в който бяха в Турция и оставаха две седмици до края на подготовката. Още първоначално всички ме одобриха доста добре. Това ми оказва помощ ужасно доста, усещам се удобно и съм стимулиран да се отплатя на хората в тима.

Ситуацията сред двата ми тима в чужбина бе много друга. Във Франция тренировките бяха сложни и натоварването ми бе много огромно, само че това ми оказа помощ доста. В Нидерландия не беше по този начин. Самата конюнктура в Европа бе друга, футболистите са по-подготвени и по тази причина равнището там е по-високо.

Динамиката и темпото - това е най-голямата смяна, също по този начин укрепнах физически. Но темпото и динамитката е най-голяма смяна.

Играем с ЦСКА 1948 в събота. Гледах техния мач с Ботев (Враца), ще ни бъде мъчно, само че чакам да играем добре и да победим.

Аз съм най-фокусиран върху самата ми игра, не диря цел да отбелязвам голове, само че ще бъда благополучен да вкарам още попадения и да стана голмайстор. Ще бъда благополучен най-много обаче да оказвам помощ на своя тим.

Има разлика в това да играеш зад нападателя и по-дефанзивно. Не можеш да поемаш толкоз доста опасности, в случай че играеш по-дефанзивно. Но аз нямам никакви проблеми, тъй като по този начин мога да играя повече с топката. Не е огромна разлика, по-скоро зависи от самия жанр на нашия тим - до каква степен ще мога да се включвам в офанзивите. Засега получавам опция.

Не мисля, че е имало терзание, когато пристигнах в Левски. Знам, че би трябвало да давам всичко от себе си и в случай че го върша, мисля че публиката ще е удовлетворена ”, съобщи Кръстев.

Снимка: Start-Photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР