Филип Киркоров влезе в черния списък с клиенти на луксозна

...
Филип Киркоров влезе в черния списък с клиенти на луксозна
Коментари Харесай

Филип Киркоров остана без дрехи: Луксозен бранд му забрани да купува заради Путин

Филип Киркоров влезе в черния лист с клиенти на първокласна фешън марка. Причината за това е поддръжката му към съветския президент Владимир Путин и към нахлуването на бойците му в Украйна, оповестява уеб сайтът „ Наблюдател “.

 

За възбраната му да пазари от марката „ Баленсиага “ излиза наяве от изявление на Киркоров, качено в YouTube.

 

„ Всички знаят, че съм фен на модата. „ Долче и Габана “, „ Луи Витон “, „ Балмейн “ - всички постоянно ме чакат с отворени прегръдки. Аз съм от вида клиенти, които в действителност се интересуват от това, което носят и по какъв начин излизат на сцената. Тази заран към този момент се преоблякох три пъти. Стилистът ми получи позвъняване от бутика на „ Баленсиага “ в Монако: „ Не можем повече да продаваме неща на Филип Киркоров, тъй като той поддържа режима на президента Путин “, споделя артистът, написа уеб сайтът RussianEmirates.

 

Киркоров добави, че е решил да опита да си купи чанта от бутика на марката в Дубай. Продавачката обаче му посочила, че има възбрана.

 

„ Обадих се и на мой другар в Съединени американски щати и го помолих да купи облекла на мое име, отказали са му “, добавя Киркоров.

 

Той е получил особено писмо от френския бранд, в което се показва, че възбраната му да пазари от тях в действителност е поради поддръжката му към Путин.

 

Адвокатите му ще приготвят дело против стилната марка за засегнатост.   

 

Източни bTV

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР