. Филип и Дани ще се превърнат в шефовете на

...
. Филип и Дани ще се превърнат в шефовете на
Коментари Харесай

Филип и Дани Спартак се изправят един срещу друг в големия финал на Hell’s Kitchen

. Филип и Дани ще се трансфорат в шефовете на ресторанта и всеки от тях ще работи по свое авторско 4-степенно меню . На помощ на финалистите ще се притекат и някои от някогашните участници в надпреварата, а адреналинът, професионализмът и желанието за победа ще създадат един от двамата по-богат със 100 000 лв. и ще му обезпечат контракт в ресторанта на началник Ангелов.
 
След класирането на Светла на почетното трето място нощес, всеки от двамата финалисти – Ф илип и Дани Спартак, получи задача от началник Ангелов да измисли свое авторско 4-степенно меню , което да се сервира на гостите на огромния край на надпреварата. Те ще одобряват задачата доста персонално и цяла вечер ще работят над своите съвършени менюта за вечерта, без да подозират, че още на идната заран ги чака и последното предизвикателство на шефа. А то ще бъде извънредно комплицирано. Филип и Дани ще посетят един от заведенията за хранене на началник Виктор Ангелов , а там още веднъж ще би трябвало да впечатляват с уменията си в кухнята не кого да е, а топ готвачите от ресторанта . Победителят ще получи доста значимо преимущество за най-важната вечерна резервация , а кой ще бъде той, следва да разберем.
 Филип и Дани Спартак се изправят един против различен в огромния край на Hells Kitchen България
Преди вечерната резервация да започва, някои от някогашните участници ще се завърнат в кухнята на Hell’s Kitchen България, само че не като посетители, а с цел да оказват помощ на двамата финалисти да издадат най-важната си вечеря по съвършен метод. Ролята на Филип и Дани ще бъде извънредно виновна – те ще би трябвало ловко да управляват двете кухни в ресторанта и да бъдат безкомпромисни в издаването на идеалните чинии. Сред гостите на финалната вечерна резервация ще бъдат и рок легендата Данчо Караджов, Нели Рангелова, Любо Киров, Сани Жекова и Албена Михова , а за финалното си решение, началник Ангелов ще вземе под внимание мнението на всеки един от гостите в ресторанта.
 Филип и Дани Спартак се изправят един против различен в огромния край на Hells Kitchen България
Кой от двамата финалисти ще се показа по-добре на финала и кой ще бъде посочен от началник Ангелов за огромния победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 
Какво показа началник Виктор Ангелов часове преди огромния край, тази заран в „ Здравей, България “, можете да видите.-->
 
Актуални вести ще откриете на, както и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР