Филип Буков най-после хвърли светлина върху въпроса той ли е

...
Филип Буков най-после хвърли светлина върху въпроса той ли е
Коментари Харесай

Филип Буков отвърна на слуховете дали той ще е новият Ерген

Филип Буков най-сетне хвърли светлина върху въпроса той ли е новият Ерген, който ще гледаме във втория сезон на риалити предаването. Актьорът от " Татковци ", по чиито атлетични форми въздишат доста дами, през последните седмици бе спряган като един от най-вероятните наследници на Виктор Стоянов в шоуто. Самият той не удостовери незабавно новината, нито пък я отхвърли, само че сигурно на мнозина дами концепцията за новата му сантиментална роля, се видя много привлекателна, написа woman.bg.

Да напомним, че паралелно до неговото име, спекулациите подредиха и тези на турската звезда Илхан Шен, който е с българки генезис, риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк артистът Меди. И до момента в който другите не престават да мълчат по тематиката, Буков реши да разяснява упоритите клюки.

Той признава, че за момента не е получавал сходно предложение, което разбираме от отговорите му на въпроси от негови почитатели в Инстаграм. Дали е по този начин, или тенденциозен опит за илюзия, остава мистерия. Сигурното обаче е едно: Буков не си мълчи по въпроса, че ненавижда златотърсачки и дами с корекции.

" Най-много ме изнервят един избран контингент от дами. Те знаят единствено да желаят, единствено да мрънкат, а в подмяна дават един сексуален орган. Ясно е, че са сключили най-древната договорка на света, само че... не става по този начин ", означи Филип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР