Филип Буков най-после хвърли светлина върху въпроса той ли е

...
Филип Буков най-после хвърли светлина върху въпроса той ли е
Коментари Харесай

Филип Буков призна за `Ергенът` и за жените, които не понася

Филип Буков най-сетне хвърли светлина върху въпроса той ли е новият Ерген, който ще гледаме във втория сезон на риалити предаването.

Актьорът от "Татковци ", по чиито атлетични форми въздишат доста дами, бе набелязан от някои медии като евентуалния правоприемник на Виктор Стоянов в шоуто. Самият той не удостовери незабавно новината, нито пък я отхвърли, само че сигурно на мнозина дами концепцията за новата му сантиментална роля, се видя много привлекателна.

Да напомним, че паралелно до неговото име, спекулациите подредиха и тези на турската звезда Илхан Шен, който е с българки генезис, риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк артистът Меди. И до момента в който другите не престават да мълчат по тематиката, Буков реши да проговори.

Оказва се, че за момента артистът не е получавал сходно предложение, което разбираме от отговорите му на въпроси от негови почитатели в Инстаграм. Дали е по този начин, или тенденциозен опит за илюзия, остава мистерия. Сигурното обаче е едно: Буков ненавижда златотърсачки!

"Най-много ме изнервят един избран контингент от дами. Те знаят единствено да желаят, единствено да мрънкат, а в подмяна дават един сексуален орган. Ясно е, че са сключили най-древната договорка на света, само че... не става по този начин ", означи Филип.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР