Филип Буков е сред най-популярните актьори в момента у нас,

...
Филип Буков е сред най-популярните актьори в момента у нас,
Коментари Харесай

Филип Буков с шокираща изповед: Бях некадърна отрепка, не ставах за нищо!

Филип Буков е измежду най-популярните артисти сега у нас, само че истината е, че геният му не е толкоз огромен. Ако беше нещо извънредно, нямаше да го одобряват в НАТФИЗ чак след третия опит.

„ Две години подред се пробвах да вляза в НАТФИЗ, само че ме късаха. Бях се отказал, когато разбрах, че Стефан Данаилов ще взима още един клас. Това ме стимулира отново да опитам и съумях ”, споделя Буков.

Той дефинира Ламбо като собствен персонален избавител, тъй като без НАТФИЗ в този момент можеше да не е жив. Филип е имал доста бурни юношески години, когато е бил напрво пачавра и е живял извънредно бурно.

„ Никога не съм крил, че бях залитнал по опиатите и алкохола по едно време. За нищо не ставах, правех единствено нелепости. Един ден, след тежък запой, си споделих „ стига тоолова ”, споделя артистът.

Той изживя тежък „ Сървайвър ”, където насмалко да почине. Сам се признава, че положението му е било доста тежко. Отключил му се проблем със сърцето, който обаче преборил.

Буков може да наподобява сериозен мъж, само че ни минимум не е. Да се друсаш и напиваш всяка вечер, въпреки ио на млади години, приказва, че ангелът ти е слаб. Неслучайно още не е женен и няма съществено гадже.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Филип Буков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР