Фил Спенсър, директорът на Xbox филиала в Microsoft, е добре

...
Фил Спенсър, директорът на Xbox филиала в Microsoft, е добре
Коментари Харесай

Главният приоритет на Microsoft относно РС гейминга е да оправят Windows магазина

Фил Спенсър, шефът на Xbox филиала в Microsoft, е добре осведомен с проблемите на компанията, когато става въпрос за районен съд гейминг. По-конкретно казусът е магазинът на Windows 10, който никой не желае да употребява. Потребителите, които са се опитвали да си изтеглят игри оттова, са забелязали какъв брой мъчно и цялостно с неточности става цялото начинание. Оплакванията варират от провалени изтегляния, необясними крахове при пускане на игрите и други чудеса. Фил Спенсър осъзнава, че прекарването в Windows магазина не е на равнище и дава обещание да го оправи.

Той показа на изявление пред PC Gamer, че основната задача на компанията е: „Да предоставим ново прекарване в каталога, което да има поради всички проби и неточности от предходните провокации с районен съд. Удобният гейминг за потребителите на лични компютри е извънредно значим за бъдещето на Xbox…“
 Forza Horizon 4 Night Drift
Спенсър показа, че знае, че това не е първото заричане на Microsoft през годините: „Знам, че сме говорили за това от много време… само че на Е3 тази година и през цялата 2019-та вие ще стартирате да виждате, че сме вложили пари и време във Windows магазина, услугите, във Windows системата и в положителните игри. Това е единствено началото“.

Преди време Microsoft бе удостоверил, че Xbox Game Pass услугата скоро ще дебютира на лични компютри. Напълно допустимо е това да е новината на деня на Е3. От друга страна, има догатки, че Windows магазинът ще бъде трансфорат в платформа за игри по сходство на Steam и Epic. Той би могъл да започва всички ААА игри и няма да има потребност да освобождавате дисково пространство за него (главно тъй като той е авансово конфигуриран на вашата Windows 10 система).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР