Фики освен впечатляващ глас има и впечатляваща физика. Но знаете

...
Фики освен впечатляващ глас има и впечатляваща физика. Но знаете
Коментари Харесай

За какво Тони Стораро се кара на Фики? И какво Фики не харесва в себе си

Фики с изключение на впечатляващ глас има и впечатляваща физика. Но знаете ли какво му дава същинска мощ? Не са мускулите, фамилията му е. Това показа той в телевизионно изявление, в което приказва за това какво е да си родител, по какъв начин се " слушат " родители на такава възраст и за какво в новия му албум ще чуем и поп-фолк, и джаз, и рок.

Музикантът показа, че новините в последните дни същински са го натъжили, само че в такива моменти постоянно намира сили и кураж в фамилията му. А то в действителност е огромно! Само преди три месеца Фики стана татко за повторно, като второто му детенце е момиче. Тя към този момент осъзнава какво се случва към нея, постоянно се усмихва на татко си и обича да го следи с очи. Изпълнителят показа още, че към този момент се е убедил, че синът е горделивост, а дъщерята - уязвимост. За единствения си минус като татко пък Фики уточни обстоятелството, че... не може да сменя памперси. Все още!

Виж още: Джулката остави и детето, и ушите в България - отпраши на Запад в забавна компания

Въпреки че Фики е огромен човек, със свое лично семейство, работа, житейски път, той въпреки всичко е дете на родителите си, а те нерядко му се... карат! Най-честите аргументи обаче са прекомерно дребни - като да вземем за пример, че е доста заплеснат.

Но и Фики има своите забележки към себе си. Определя се като прекомерно сензитивен и прочувствен, а постоянно му се желало просто да е по-силен, да е мачо. Какъвто и да е обаче, той е същински любим на публиката, като това, по негови думи, се дължи на обстоятелството, че е непретенциозен и трудолюбив.

Виж още: Тризначките от Big Brother хвърлиха бомбата със сензационно разобличаване

В професионален проект пък Фики показа, че скоро ще издаде своя втори албум. Песните в него няма да са от един единствен жанр, даже в противен случай - ще има поп, джаз, поп-фолк, даже и рок. Причината? Музиката не би трябвало да се дели по стилове, а по това дали е хубава или не. Или най-малко в това има вяра Фики.

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР