Фики има тяло, за което много хора биха мечтали. Той

...
Фики има тяло, за което много хора биха мечтали. Той
Коментари Харесай

Фики стана звяр, феновете го обвиняват, че взима анаболи

Фики има тяло, за което доста хора биха мечтали. Той блъска всеки ден във фитнеса и трудът му дава резултат, видя HotArena.

Ръцете на Фики са големи, а като ги стегне, вените му напряко ще изскочат. Гърбът и останалите групи мускули на сина на Тони Стораро са впечатляващи. Дори и краката му, за които отнесе много насмешки към този момент са напомпани.

Дълго време артистът не бе показвал какво е постигнал от усилените тренировки. Наскоро той показа фотография, на която се вижда, че е най-здрав измежду неговите фитнес приятели. Фики наподобява на същински звяр до момента в който е в залата, написа „ България през днешния ден “.

През огромна част от лятото той си взе отмора от пеенето и се отдаде на фитнеса и обичаната си Гюлджан. Част от злобарите го упрекват, че той взима неразрешени лекарства като анаболи. Според тях Фики зоби крепко и по тази причина има такова тяло. Анаболите са супер рискови и могат да доведат до редица болести, само че очевидно на младия Стораро не му пука за това, означават те.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР