Фигурките на животни са приемани като тайнствени пазители за хората

...
Фигурките на животни са приемани като тайнствени пазители за хората
Коментари Харесай

С кои фигурки на животни ще привлечем късмет и успех във всичко?

Фигурките на животни са одобрявани като тайнствени пазители за хората от дълбока античност. Тотемът, изобразяващ особено животно за мястото, където живее една човешка популация, е познато като процедура на всяка антична просвета. В същото време всеки обособен член на човешката общественост е имал собствен скришен знак - страж, най-често с фигура на животно.

Днес хората все по-често се връщат на тази традиция и търсят връзка с природата, от която да почерпят сили и убеденост, че светът е благоразположен към тях.

Затова все по-често фигурки на животни - кристални, стъклени, дървени, керамични и от всевъзможни други материали, красят домовете или са персонални амулети, предпазващи от злонамерено въздействие или талисмани, привличащи шанса и щастието към своя собственик.

Кои са най-често употребяваните фигурки на животни, за които се счита, че носят шанс и триумф в начинанията?

Слон

 Фигура на слон за привличане на шанс

Едва ли ще провокира изненада мястото на слона в тази самобитна ранглиста - той символизира силата и мъдростта, неуязвимостта, а също и кралската власт. Фигурката на слон като амулет носи шанс и укрепва духовно своя собственик. Изображението оказва помощ за усилване на паметта, като преподавател по пътя към търпението и състраданието. Бронзовата, каменната и дървената статуетка са най-силни в енергийно отношение.

Делфин

 Фигура на делфин за привличане на триумф

Загадъчният и жизнеспособен другар на индивида все по-често се среща като стилизирана дрънкулка за амулет. Той е за тези, които се нуждаят от ефикасна помощ в работата и поддръжката на благожелателно настроени помощници. Спасение, смяна, експедитивност и безрезервна поддръжка, това носи фигурката на делфина като обръщение, а с такава помощ триумфът в никакъв случай не закъснява.

Жаба

Колкото и необичайно да наподобява, жабата постоянно е била знак на огромен шанс и пари. Ако под фигурката на жабата вкъщи или на работното място се сложи монета, талисманът ще ускори своето влияние.

Котка

 Котки

Такава дрънкулка е амулет на дома, носеща шанс на къщата и нейните жители. Тя символизира магическите естествени сили и вечността, тъй като има податливост да спи свита на кълбо, символизиращо безкрайността. Това е амулет за самостоятелните хора и е знак на триумфа им.

Риби

Който се нуждае от амулет, гарантиращ триумф във финансовите си каузи, би трябвало да има дрънкулка на риба. Философията на мълчанието и осъществяването на всички стремежи - всичко това се събира като във фокус в талисмана, представляващ риба. Тези, които се нуждаят от шанс и триумф в учението и работата, би трябвало да имат фигурката на работното си място.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР