ФИФА уважи молбата на Украйна да отложи полуфиналния плейоф за

...
ФИФА уважи молбата на Украйна да отложи полуфиналния плейоф за
Коментари Харесай

Отложиха плейофа за Мондиал 2022 Шотландия - Украйна

ФИФА почете молбата на Украйна да отсрочи полуфиналния плейоф за присъединяване на Световното състезание в Катар с Шотландия.

Двете страни трябваше да се изправят една против друга на „ Хемпдън Парк “ на 24 март, само че украинците помолиха Международната футболна централа да отсрочи дуела, след нашествието от Русия. Нова дата към момента не е планувана, като диалозите за това не престават сега, макар че се чака конфликтът да се организира през юни. 

Победителят от полуфинала сред Уелс и Австрия би трябвало да се изправи против спечелилия въпросната двойка сред украинци и шотландци.

Все още не е ясно дали отсрочените мачове ще повлияят на жребия за финалите, който би трябвало да се порведе на 1 април в Доха. Световното състезание стартира на 21 ноември в Катар. 

Полуфиналът на Русия с Полша към този момент беше отсрочен след взаимно изказване от техните противници дружно с Швеция и Чехия, които споделиха, че отхвърлят да играят с Русия. ФИФА по-късно наложи възбрана на руснаците за присъединяване в интернационалните шампионати, в това число Мондиала в Катар. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР