ФИФА и УЕФА изпратиха представители на днешния извънреден конгрес на

...
ФИФА и УЕФА изпратиха представители на днешния извънреден конгрес на
Коментари Харесай

Представители на ФИФА и УЕФА: Благодарим на Борислав Михайлов за приноса му

ФИФА и УЕФА изпратиха представители на днешния ексклузивен конгрес на БФС, на който те държаха тирада. Двете институции благодариха на Борислав Михайлов, само че Сервет Ямдърджъ от европейската футболна централа разгласи в прав текст един от огромните проблеми на родния футбол. Той разкри, че прекомерно постоянно фокусът пада върху политически противодействия и юридически борби.
Прочетете още
" Българският футбол мина през доста провокации през последните години. Прекалено постоянно фокусът падаше върху политически противодействия и юридически борби. Резултатите на най-високо равнище са надалеч от упованията и по този метод не оказват помощ за създаване на поддръжка от страна на обществото.

Докато българският футбол написа новата глава в развиването си през днешния ден, бих желал да употребявам опцията да изразя специфичното почитание на УЕФА към господин Борислав Михайлов. Имал съм привилегията да работя с Боби в изпълнителния комитет на УЕФА и неговата пристрастеност към футбола постоянно е била водеща в работата му. Боби, от името на УЕФА бих желал да благодаря за приноса ти към играта и да те поздравя за изключителната ти кариера. Знам, че можем да разчитаме на теб и в бъдеще ", сподели Сервет Ямдърджъ.

Представителят на ФИФА Нутар Ахалкадзе пък сподели: " Накрая бих желал да употребявам опцията да кажа няколко откровени и сърдечни думи и да подчертая изключителното почитание към господин Борислав Михайлов. Имал съм привилегията да познавам и работя дружно с Боби, както във функционалността му на президент на БФС, по този начин и като член на комисията по развиване на футбола във ФИФА и член на изпълнителния комиетт на УЕФА. Вашата отдаденост на футболната игра постоянно е била образцова и за образец. Скъпи Боби, от името на ФИФА разреши ми да изразя голямото си почитание към невероятната ти кариера и достиженията ти, както и фантастичната ти работа и отдадеността ти към футбола. Благодаря ти от сърце! "

Два часа след началото на съвещанието беше призната точка първа Отчет за осъществяването на Програма на БФС за развиването на футбола за 2022 и 2023 година В момента тече представянето на Отчета на футболния съюз за 2022-ра и 2023-та година.

Снимка: Спортал
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР