ФИФА е уведомила мениджъра Дуарте Коща, че ЦСКА е превел

...
ФИФА е уведомила мениджъра Дуарте Коща, че ЦСКА е превел
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА ексклузивнo за трансферната забрана: Изчистили сме сметките си!

ФИФА е уведомила мениджъра Дуарте Коща, че ЦСКА е превел малко над 1,6 милиона лв. на тримата футболисти Нелсон Барош, Диас Рибейро и Тангариня. Това се случило още на 1 юли. Ден преди този момент „червените“ разгласиха на формалния си уебсайт същата вест, твърдейки всички, че трансферното ембарго ще падне напълно скоро.

Въпреки това възбраната продължава да е в действие, което тормози почитателите на ЦСКА. На всичко от горната страна се появи слух и за дълг към… Бруно Акрапович.

Топката успокои един от значимите фактори на „червените“.

„ФИФА дава три работни дни на играчите и техния управител да потвърдят, че са получили парите. Ако те не го сторят в този период, ФИФА ще пояснява това като удостоверение и ще смъкна публично възбраната на ЦСКА да картотекира футболисти. Което ще рече, че в средата на тази седмица ембаргото ще е в историята и за първия ни формален мач ще разчитаме на новите попълнения. Що се отнася до Бруно Акрапович – това си е нечиста сделка. При него всичко сме изчистили още през април“, разяснява пред БЛИЦ финансовият шеф на ЦСКА Трифон Попов.

Любопитното е, че още на 15 април босненският експерт призна, че е получил сумата, която „ алените “ му дължаха. Ставаше въпрос за 100 000 евро.

„ ЦСКА ми изплати това, което ми дължеше. Случи се преди към месец. Не желая да посочвам съответни числа. Не желая да отговоря и на въпроса ви дали съм завел дело “, съобщи тогава Бруно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР