Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на своите клиенти иновативната

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на своите клиенти иновативната
Коментари Харесай

Fibank въведе незабавни плащания за своите клиенти

Fibank (Първа капиталова банка) към този момент предлага на своите клиенти новаторската услуга за незабавни заплащания в левове по Програма Blink на Национална картова и платежна скица (НКПС), част от БОРИКА АД*. 

С нея клиентите на банката ще могат да правят преводи в левове от сметка в сметка на суми до 30 000 лева в границите на 10 секунди, а услугата все още е налична посредством цифровото банкиране My Fibank. По този метод Първа капиталова банка е измежду първите банки в България, които оферират напълно онлайн незабавни заплащания за своите клиенти.

Новата услуга скоро ще бъде налична 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината онлайн, както и в офис на Fibank. Клиентите ще имат опция да вършат незабавни заплащания на цената на междубанковите преводи през БИСЕРА, а след удостоверение от банката на получателя времето за приемане на превода ще бъде единствено 10 секунди. Предимствата на незабавните заплащания в левове за клиентите и търговците са многочислени. Чрез тях заплащането на комунални сметки, наем, изпращането на пари до родственик или другар са бързи, лесни и комфортни.

Новата услуга усъвършенства времето за обработка на междубанкови преводи в левове. Услугата е и част от подготовката на България за влизането в еврозоната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР