Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага нова промоционална кампания по повод

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага нова промоционална кампания по повод
Коментари Харесай

Вземи потребителски кредит от Fibank и можеш да спечелиш

Fibank (Първа капиталова банка) предлага нова промоционална акция във връзка 30-ия си рожден ден. Всеки месец банката дава опция за награди на 30 свои клиенти, които са подали искане и са усвоили потребителски заем. Те имат опция да получат първата месечна погасителна вноска от своя заем назад.

Клиентите на Fibank могат да се възползват от висока сума на финансиране в размер до 80 000 лева и атрактивна рента от 4.74%.

В акцията вземат участие клиенти, които са се възползвали от един от следните, предлагани от банката, потребителски заеми: " Стандартен ", " Супер заем " или " Сигурност ". Всеки от тях дава разнообразни параметри, с цел да могат клиентите сами да изберат продукта, който най-точно дава отговор на техните потребности и благоприятни условия.
 Снимка 612976
Пълните условия на промоцията са оповестени на уеб страницата на.

Първа капиталова банка към този момент 30 години е предан сътрудник на бизнеса и семействата в България, предоставяйки им най-иновативните и потребителски насочени артикули и услуги. През годините ПИБ се утвърди като водач в електронните разплащания и предлагането на модерни цифрови решения, като закономерно бе отличена за една от най-хубавите цифрови банки в Източна Европа.

През цялата 2023 година Fibank ще продължи да изненадва своите клиенти с още доста промоционални акции и награди.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР