Фейсбук Шофьор помете и изпочупи 7 паркирани коли. Среднощният екшън се

...
Фейсбук
Шофьор помете и изпочупи 7 паркирани коли. Среднощният екшън се
Коментари Харесай

Репортерка на Нова се оказа потърпевша от среднощния екшън

Фейсбук Шофьор опустоши и изпочупи 7 паркирани коли. Среднощният екшън се разигра в събота против неделя в София на ул. " Луи Айер ". По думите на лидера той е идвал от ул. " Тодор Каблешков ". С приятелката му са решили да спрат, с цел да отидат до денонощен магазин. След като спрели, били нападнати от четирима младежи. От полицията обясниха, че са подадени 2 сигнала. Първият е за ПТП. Той е подаден от друго момче, което обаче е видяло двама души, които преследват лидера, до момента в който той е удрял колите. Вторият сигнал - за обир, е подаден от самия водач.

По описа на лидера, който е блъснал колите, той е бягал, тъй като са се пробвали да го ограбят. След като се блъска поредно в колите, момчетата го настигнали, обрали и набили. Репортерът на Нова Мия Димитрова също е една от пострадалите.  " Намерих автомобила си съществено потърпевш. Цялата предна част е смазана. Ударът е станал с много висока скорост, тъй като колите бяха преместени. Тепърва следва да се направи оглед от застрахователите ", описа тя в ефира на " Здравей, България ". 

По думите й улицата е много натоварена, само че когато няма тапи водачите се движат с много висока скорост. Според очевидци, лидерът в действителност е бил преследван. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР