Фейсбук Раздяла с приятелката му е в основата на трагедията във

...
Фейсбук
Раздяла с приятелката му е в основата на трагедията във
Коментари Харесай

Убийството във Велинград заради раздяла с жена! Христо бил бесен на майка си и баба си!

Фейсбук Раздяла с приятелката му е в основата на нещастието във Велинград, при която, съгласно обвиняването 29-годишния Христо Спасов пребил майка си и умъртвил баба си с дървен прът, научи " 24 часа " от свои източници, осведомени с следствието.
Убийството беше осъществено в неделя в фамилната къща във велинградския квартал " Каменица ", за което съобщихме. В неделната заран тлеещият от няколко дни скандал се разгорял с нова мощ. Младият мъж упреквал майка си и баба си, че носят огромна виновност приятелката му, на която извънредно доста държал, да го изостави. Иначе кроткият Христо избеснял след следващото покачване на мъчителната за него тематика. Емоциите взели връх и той сграбчил дървен прът, с който пребил 48-годишната си майка. Решил, че това не е задоволително и би трябвало да накаже и баба си.

71-годишната жена била в леглото си в прилежаща стая, защото неотдавна претърпяла интервенция. Ударите в главата на пенсионерката с дървото се оказали съдбовни и тя издъхнала от пострадванията. Според проверяващи младият мъж не е имал желание да убива старата жена, само че в яростта си не е премерил силата на ударите. След задържането на момчето станало ясно, че той не попада в полицейските регистри и няма престъпни прояви. Тест с дрегер посочил, че преди осъществяване на закононарушението не е използвал алкохол или опиати.

Семейството не е имало и финансови проблеми. Христо е с висше обучение и се занимавал с компютри. Бащата на младежа пък бил интернационален водач и сега на кървавата свада бил на път. Повдигнатото от окръжната прокуратура в Пазарджик обвиняване против Христо Спасов е за умишленото ликвидиране на баба му.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР