Фейсбук Правителството одобри предложението за прилагане на мярката – отлагане плащането

...
Фейсбук
Правителството одобри предложението за прилагане на мярката – отлагане плащането
Коментари Харесай

Отложиха плащането на концесионната такса за тази година на летищата в Бургас и Варна

 Фейсбук Правителството утвърди предлагането за използване на мярката – отсрочване заплащането на вноските на годишното концесионно заплащане за 2020 година от летищата във Варна и Бургас.

Тази мярка е утвърдена от Европейската комисия, като отсроченото заплащане на годишното концесионно заплащане за 2020 година следва да бъде осъществено в период до 31.01.2021 година, а в период до 31.10.2021 година, следва да бъде обезщетен и уравненият размер на концесионното заплащане, чието пресмятане ще се извърши въз основа на показания от концесионера през 2021 година одитиран годишен доклад за 2020 година

Мярка за поддръжка на ликвидността на летищата във Варна и Бургас оказва помощ да се отстранят сериозните разстройства в стопанската система в черноморския район и България. Тази мярка е част от поредност от ограничения за икономическа поддръжка, планувани от българското държавно управление.

За споразумяване на признатото Решение на Министерския съвет, сред страните по настоящия концесионен контракт ще бъде подписано в допълнение съглашение за изменение и допълнение на контракта за концесия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР