Фейсбук Още една туристка остана огорчена при посещението си на Българското

...
Фейсбук
Още една туристка остана огорчена при посещението си на Българското
Коментари Харесай

Скандално! Изгониха семейство от популярен наш плаж! Жената: Докога ще ни отказват от любимите места?

 Фейсбук Още една туристка остана огорчена при визитата си на Българското Черноморие. За какво по-точно става дума - даваме думата на дамата в този момент, публикувайки поста й, изработен в обществената мрежа Facebook:

Пореден абсурд в плаж " Перла "! От 15 години съм постоянен клиент на плажа, от времето, когато платената зона беше доста по-малко от свободната. Въпреки че всяка една година " разпоредбите " за плажуване се трансформират финансово, аз не промям мястото.

Тази заран се случи следната обстановка. Настанихме се на място, на което авансово ревизирах дали няма резерве, или няма написано името на някого, с цел да няма непотребна борба.

След един час, откогато се настаних със фамилията си, пристигна един господин, който се показа за чиновник от заведението, което съм снимала и ни сподели, че би трябвало да се преместим без свястно пояснение.

От тук нататък е ненужно да разказвам глупавия спор. Докога ще разрешаваме това да се случва? И да ни отхвърлят от обичаните места на Българското Черноморие ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР