Фейсбук Няма по-голямо чудо от човешката съпричастност и взаимопомощ в труден

...
Фейсбук
Няма по-голямо чудо от човешката съпричастност и взаимопомощ в труден
Коментари Харесай

По Коледа стават чудеса! Безработни родители с три деца от Варна получиха неочакван подарък

 Фейсбук Няма по-голямо знамение от човешката съпричастност и взаимопомощ в сложен миг, изключително, когато тя пристигна ненадейно.

Благороден жест съумя да трогне до сълзи безработни родители на три деца от Варна, които получиха финансова помощ и дарове от " Републиканци за България " във Варна. Членовете на партията проучили посредством свои симпатизанти опцията да дарят наслада на същински нуждаещи се младежи. Така попаднали на фамилията, което въпреки и настанено в общинско жилище, не може на този стадий да посрещне умерено потребностите си, защото майката е стопанка, а бащата, който е работил в развлекателния бранш, от месеци няма приходи.

Така финансовата помощ, събрана от членовете на партията във Варна, както и подаръците за малчуганите, две момиченца на 5 и 11 години и момченце на 2 годинки, върнали усмивката на родителите, които ще посрещнат малко по-спокойни светлия християнски празник.

" Нека бъдем човечни и положителни освен по празниците, да носим религия и очакване, че ни предстоят по-добри и спокойни дни ", разясниха донорите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР